>
Nuorisohaalari - Junior työasut Näytä suurempana

Työhaalari - Junior työasut

Uusi tuote

Työhaalari - Junior työasut.

Tämä käytännöllinen Työhaalari sopii kunnianhimoisen nuoren mekaanikon tai insinöörin tarpeisiin. Esikutistettu Kingsmill-kangas ja erinomainen värinpysyvyys takaavat että vaate kestää vaativimmissakin testeissä.

Lantio- mitta- sivu- ja rintataskut tarjoavat säilytysvaihtoehtoja.

Tämän tuotteen koot ovat lapsen ikään verrannollisia.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

38,90 €

Lisätiedot

Ominaisuudet 2Kaksitoiminen ketju
Paino(Kg)0.6

Tiedot

Työhaalari - Junior työasut. Tämä käytännöllinen Työhaalari sopii kunnianhimoisen nuoren mekaanikon tai insinöörin tarpeisiin. Esikutistettu Kingsmill-kangas ja erinomainen värinpysyvyys takaavat että vaate kestää vaativimmissakin testeissä. Lantio- mitta- sivu- ja rintataskut tarjoavat säilytysvaihtoehtoja. Joustava sivuosa ja selkäosan leikkaus lisäävät käyttömukavuutta.

Esikutistettu Kingsmill-kangas ja erinomainen värinpysyvyys takaavat että vaate kestää vaativimmissakin testeissä. Lantio- mitta- sivu- ja rintataskut tarjoavat säilytysvaihtoehtoja. Joustava sivuosa ja selkäosan leikkaus lisäävät käyttömukavuutta.

Junior työasut. Työasumallisto soveltuu moniin erilaisiin tarkoituksiin ja erilaisille käyttäjille. Asujen valmistuksessa on käytetty viimeisintä teknologiaa.Käyttötestit kertovat,että asut sopivat hyvin päivittäisiin vaativiin työoloihin kaikenlaisille työmailla.

Tämän tuotteen koot ovat lapsen ikään verrannollisia.

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: